L’MCC valora positivament la quantitat de participants i el volum de visitants a la Fira del Comerç i l’Aigua

L’esdeveniment anual es va celebrar aquest cap de setmana al carrer Major i la plaça de l’Església

El carrer Major i la plaça de l'Església es van omplir aquest cap de setmana amb la VI Fira del Comerç i l’Aigua, que va organitzar l'entitat Montcada Centre Comerç durant ambdós dies, de les 10 del matí a les 22h del matí. Aquest esdeveniment anual va comptar amb la partipació d'una cinquantena de carpes que van ser ocupades per una quarantena de negocis, la majoria associats a l’MCC. Tot i que el temps no va acompanyar gaire amb la presència d'uns nuvols amenaçadors que no van arribar a descarregar pluja, els responsables de l'MCC es mostren satisfets amb la quantitat de participants i amb l'assistència de públic, especialment el dissabte a la tarda i el diumenge al matí. "Sempre hi ha marge per poder millorar en alguns aspectes, pero en general estem molt satisfets del desenvolupament d'aquesta edició de la fira on hem crescut amb la quantitat de negocis participants", ha comentat Miquel Jorge, dinamitzador de l'MCC.

Aquesta cita anual va estar amenitzada per classes de zumba a càrrec de Motcada Aqua i Gris Dance i actuacions de dansa de les escoles locals Susana Arebalo, Gris Dance, Jym's, Eva Nieto, Cirqs Estudio, que van omplir la plaça de l'Església el dissabte a la tarda. També es va fer una festa de l'escuma, es va instal·lar un planetari i es van organitzar diversos tallers de manualitats, maquillatge, manicura i com aprendre a fer pa, així com dos inflables. A diferència d'anys anteriors, i per problemes amb les dates, no es va poder fer la 'festa de l'aigua', activitat que organitza de forma itinerant l'empresa Aigües de Barcelona perquè els més petits gaudeixin amb diferents jocs aquàtics.

Els responsables de l'MCC també han fet una valoració molt positiva pel fet de que la fira hagi coincidit amb els actes de la primera edició de la Jornada de Cultura Popular Catalana que organitzaven les colles de castellers, diables i gegants, ja que la cercavila i el correfoc de dissabte, així com la diada castellera de diumenge, van ajudar, segons diuen, a atreure més gent: "El fet de coincidir va ajudar a que les dues activitats es poguessin retroalimentar amb més presència de públic", ha dit Jorge, qui, de cara a l'any vinent, anuncia la possibilitat de comptar amb un trenet turístic que faria el recorregut entre el carrer Major i la Casa de les Aigües.

L'MCC va fer una enquesta de satisfacció entre els establiments participants a la Fira de l'Aigua i del Comerç i properament farà públic els seus resultats, tot i que avança que, en línies generals, els comerciants es mostren satisfets del seu volum de vendes.  

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari