Lolita Flores, plat fort de la nova temporada d’espectacles

La cantant i actriu actuarà al Teatre Municipal el 8 de març. Les entrades ja es poden adquirir a l’Auditori al preu de 15 euros

Lolita, en una escena de 'La plaza del diamante', un dels espectacles més vistos de la temporada teatral de 2015

La cantant i actriu Lolita Flores actuarà al Teatre Municipal el 8 de març amb l’espectacle ‘La plaza del diamante’, una adaptació en castellà i en forma de monòleg de la novel·la de Mercè Rodoreda, dirigida per Joan Ollè (19h). L’obra va fer temporada a Madrid amb una excel·lent acollida per part de la crítica i el públic i, al març, arriba a Montcada dins d’una petita gira per Catalunya i coincidint amb el Dia Internacional de la Dona. Les entrades anticipades ja es poden comprar a l’Auditori Municipal al preu de 15 euros. Aquest és el plat fort de la programació del primer trimestre de l’any, que també inclou altres propostes destacades.

La companyia Lolita Corina torna a Montcada per presentar el 31 de gener a l’Auditori Municipal ‘Brujas’, un espectacle que barreja teatre còmic i clown per endinsar l’espectador en el món paranormal i metafísic. El grup ja va visitar el municipi amb ‘Las gallegas’, una comèdia que va tenir molt bona acollida. Pel que fa al teatre familiar, destaca l’espectacle ‘Volta de roda’, de la prestigiosa companyia Chapertons, que utilitza les càmeres dels pneumàtics per transportar el públic d’una banda a l’altra del planeta de la mà de tres mecànics. L’obra es podrà veure el 8 de febrer al Teatre Municipal.

 

El programa inclou tres propostes musicals, dues amb segell local. El grup Perifèria, que es va donar a conèixer al darrer Montcadasons, presentarà el seu primer treball discogràfic el 6 de febrer al Kursaal. També ho farà el grup Gala Cortés, que interpretarà els temes del seu disc debut ‘El temor de las medusas’ el 20 de febrer a l’Auditori Municipal. Completa l’oferta musical l’actua­ció de Carles Cases Trio el 28 de febrer al Kursaal, amb una proposta que neix dels anys en què el músic va ser la mà dreta de Lluís Llach i que porta per títol ‘Carles Cases diu Lluís Llach’. El regidor de Cultura i Patrimoni, Daniel Moly (CiU), ha destacat l'increment d'espectadors registrat durant el 2014, que han passat dels 4.400 als 6.600. "L'obertura del nou Teatre Municipal ha estat clau en aquest augment", ha remarcat l'edil qui confia en poder consolidar l’equilibri entre els tres espais escènics de la ciutat aquesta nova temporada.

Deixa un comentari