Montcada a Escena proposa vuit espectacles aquesta tardor, sis dels quals són estrenes

La programació es va presentar diumenge al Teatre Municipal en una gala presentada per Planeta Impro

Un taste de 'La venganza de Don Mendo', l'obra que clourà la mostra Montcada a Escena el 21 i 22 de desembre
Un tastet de 'La venganza de Don Mendo', a la presentació de la mostra el passat setembre
'Cartes d'amor', de Dèria Teatre
Tastet de 'Tres años que desafían el olvido', a la presentació de la mostra Montcada a Escena
'Tres años que desfían el olvido', del grup El Trapecio
Una escena de 'BR1%', de La Jove Finestra Estràbica
'Vidas de Tenesse', del Taller de l'Aula de Teatre
'BR1%', del grup La Jove Finestra Estrábica
Els actors de Planeta Impro, durant l'actuació que van fer al final de la gala
'La casa de Bernarda Alba', del grup Teatroia't
'Pel davant i pel darrera', del grup Tea345
Una escena del musical 'El retorn del Zorro', de creació pròpia

La 13a mostra de teatre Montcada a Escena portarà als espais escènics del municipi un total de 8 muntatges de companyies locals, entre els mesos d’octubre i desembre. La primera proposta serà el 5 d’octubre, amb un clàssic de la comèdia, ‘Pel davant i pel darrera’, del Grup Tea345, estrenada al maig amb motiu de la Festa Major de Mas Rampinyo. La funció serà el 5 d’octubre (20h), al Teatre Municipal. La Jove Finestra Estràbica estrenarà el 27 d’octubre (18h) un text de creació pròpia, ‘BR1%’, al Kursaal.

El Grup Teatrada Musical presentarà el 17 de novembre al Teatre Municipal ‘El retorn del zorro’, un espectacle d’aventures de caire familiar  (12h). El 22 de novembre, l’Aula de Teatre de l’Ajuntament oferirà al Kursaal ‘Vidas de Tennessee’, el muntatge de peces curtes basat en l’autor Tennesse Williams que el grup va estrenar el juliol passat (21h). El 24 de novembre, la Plataforma Creativa El Trapecio escenificarà poemes de Miguel Hernández a l’obra ‘Tres años que desafían el olvido’, a l’Auditori Municipal (18h).

Una versió del clàssic de Lorca, ‘La casa de Bernarda Alba', és la proposta del grup Teatroia’t per a aquesta edició, que es veurà l’1 de desembre al Teatre Municipal (18h). La companyia Dèria Teatre estrenarà ‘Cartes d’amor’ el 14 de desembre a l’Auditori Municipal, sobre una relació epistolar entre un home i una dona (21h). La cloenda del cicle serà el muntatge conjunt amb integrants de totes les companyies que representaran ‘La venganza de don Mendo’, una paròdia dels drames romàntics del segle XIX de Pedro Muñoz Seca. El preu de l’entrada de tots els espectacles és de 7 euros i es poden comprar ja a l’Auditori Municipal o bé, a www.mirteatres.cat.

La presentació de la temporada va tenir lloc ahir diumenge, 15 de setembre, al Teatre Municipal, en una festa durant la qual les companyies que hi prenen part van oferir al públic un tastet del seu muntatge. “L’afició i la vitalitat del teatre a Montcada i Reixac és admirable; la nostra ciutat ha tingut la sort que històricament ha comptat amb molts espais on fer teatre, l’esperit artístic ens ve de lluny”, va destacar l’alcaldessa, Laura Campos, qui va agrair a les companyies el seu esforç per consolidar el cicle de teatre local.

Durant l’acte es va presentar la programació d’espectacles als espais escènics de Montcada i Reixac i les novetats del cicle ‘Anem al teatre’, per al públic infantil i enguany, com a novetat, hi haurà propostes per a estudiants de l’ESO. La regidora de Cultura i Patrimoni, M. Rosa Borràs, ha destacat que es tracta d’una programació “diversa, de qualitat i per a que tothom en pugui gaudir”.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari