Montcada Comunicació prepara un documental sobre el projecte dels ‘Contes Encadenats’

A més, el departament municipal ha començat a gravar aquest dilluns les teatralitzacions radiofòniques de les històries que han escrit els alumnes, en el marc d’aquest projecte impulsat per les escoles públiques

Montcada Comunicació està elaborant un reportatge sobre els ‘Contes Encadenats’, un projecte que les escoles públiques de la ciutat duen a terme per segon consecutiu amb l’objectiu de promoure la creativitat i la cooperació fent ús de les noves tecnologies. Cada centre escriu una part de la història –presentació, nus i desenllaç– i després es penja en un núvol a Internet perquè hi tingui accés la resta d’escoles. En l’experiència han participat un total de 21 grups d’alumnes dels cursos entre 3r i 6è, que també han fet un vídeo de presentació i les il·lustracions dels contes.

Montcada Comunicació ha enregistrat tot el procés, que quedarà recollit en un vídeo que es presentarà públicament coincidint amb la cloenda del projecte, que es farà aquest curs per primera vegada i tindrà lloc el 10 de juny al Teatre Municipal. Una altra de les novetats d’aquesta edició és la teatralització radiofònica dels contes a càrrec dels alumnes que els han escrit. Aquest dilluns han començat les gravacions a Montcada Ràdio amb el grup format pels infants de 3rA de l’Elvira Cuyàs, 3rA de Mas Rampinyo i 3r del Font Freda, que han narrat el conte número 1 titulat ‘L’aventura de l’ós ros’. Durant el mes de maig es durà a terme la resta d’enregistraments, que es podran escoltar al núvol d’Internet dels Contes Encadenats i al web www.montcadaradio.com.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari