Montcada recupera el ritme carnavaler

Quatre comparses han participat a la Rua feta aquest dissabte que ha sumat prop de 300 persones

La comparsa 'Queens & Kings, medieval Fantasy World', de l'Associació Endansa, ha estat la més nombrosa, amb un centenar de participants
Una de les nenes participants a la comparsa de l'AMPA de l'escola Reixac titulada 'Survivers'
La comparsa 'Squadron', del grup Thirteen Gold, al seu pas pel carrer Major
La comparsa 'Circ', de l’Agrupament Escolta el Turó ha estat l'última comparsa a desfilar

La Rua de Carnaval que organitza la Regidoria de Cultura i Patrimoni ha tornat als carrers del municipi després d'un any de parèntesi a causa de la pandèmia, encara que amb menys participació de la que és habitual. En aquesta ocasió n'han pres part només quatre comparses, una tercera part d'edicions anteriors, però el públic no ha faltat a la cita al llarg del recorregut, des de Can Sant Joan fins a Montcada Nova, omplint especialment el carrer Major. 

La comparsa més nombrosa, amb un centenar de membres ha estat la de l'Associació Endansa, que enguany complia el vintè aniversari amb la disfressa 'Queens & Kings, medieval Fantasy World'. Thirteen Gold ('Squadron'), l’Agrupament Escolta el Turó ('Circ')  i l’AMPA de l’escola Reixac ('Survivers') han estat els altres tres grups que han desfilat. Cadascuna de les comparses ha rebut un trofeu de mans de l'alcaldessa, Laura Campos (ECP) i la regidora de Cultura i Patrimoni, M. Rosa Borràs (ERC) a la plaça de l'Església. La Rua anava encapçala pel grup de batucada Trastok’ts Street Banda i ha comptat també amb participants a títol individual. 

Demà es farà el lliurament de premis del concurs de sardines carnavaleres a la plaça de l’Església (12h) i hi haurà un ball infantil de carnaval amb l’espectacle ‘Atreveix-te’, a càrrec de Landry, el rumbero. En aquest acte el públic podrà ballar i no haurà d’estar assegut. Del 3 al 27 de març, la Casa de la Vila  acollirà una exposició amb les sardines carnavaleres i fotografies del Carnaval 2022.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari