Satisfacció pel resultat del projecte d’urbanització

La construcció de la primera botiga de Lidl al municipi ha permès dignificar l’entorn de l’espai que l’envolta

Imatge del nou edifici de Lidl on s'aprecia l'amplada de les noves voreres així com les zones verdes que ha guanyat el veïnat

"Estem satisfets de veure com en tan sols un any i mig s'ha dignificat aquest espai; el veïnat ha guanyat en via pública, en llum i en vistes amb l'eliminació del mur de l'antiga malaguanyada fàbrica". Amb aquestes declaracions l'alcaldessa, Laura Campos (ECP), ha resumit la bona impressió que li ha causat l'entorn del nou edifici de Lidl, a l'antic solar que ocupava Aismalibar al polígon Foinvasa de Mas Rampinyo, durant la visita d'obres que ha fet aquest matí acompanyada del president de l'Àrea Territorial, Jordi Sánchez (ERC) i de tècnics municipals. La comitiva ha estat rebuda per representants de la multinacional alemanya que està ultimant les obres amb l'objectiu d'obrir al públic la nova instal·lació el proper 12 de novembre.  

Sánchez ha destacat que el projecte urbanístic ha contribuït a fer "més amable i còmoda la transició entre el sector residencial –separat per la carretera de Ripollet– i l'industrial". L'edil també ha constatat que amb aquest projecte Lidl, que compta amb el centre logístic que presta servei a les botigues de Catalunya i les seves oficines centrals a Espanya al polígon la Granja, es vincula encara més amb el municipi després que al 2016 s'especulés amb el seu futur a la localitat per la impossibilitat d'ampliar les instal·lacions amb un projecte que no respectava la legalitat urbanística perquè afectava un corredor biològic. "Estem contents perquè Lidl no només no marxa, sinó que segueix invertint i creant llocs de feina a Montcada", ha manifestat Sánchez.

Inversió milionària
Lidl ha invertit 3,6 milions d'euros en la construcció de la primera botiga que obre al municipi i que comptarà amb una plantilla de 35 empleats, generant 18 nous llocs de treball. A més de la superfície comercial –1.300 m2–, l'edifici destinarà les seves plantes superiors a espais d'ús intern i disposarà d'un aparcament amb capacitat per a 120 vehicles i punts de càrrega per a vehicles elèctrics. El projecte ha inclòs la urbanització de l'espai exterior, amb l'ampliació de les voreres, l'adequació de zones verdes i el sanejament del sòl substituint un col·lector del clavegueram que estava en molt mal estat.
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari