Torna el clàssic de futbol sala entre el FS Montcada B i el FB Montcada

El derbi es disputa aquest diumenge al pavelló Miquel Poblet, a les 14h

El pavelló Miquel Poblet acollirà aquest diumenge (14h) un dels clàssics de futbol sala de Montcada i Reixac. El FS Montcada B i el FB Montcada protagonitzaran el derbi montcadenc del grup 2 a la Segona Divisió, corresponent a l’onzena jornada de lliga. El conjunt que dirigeix José Alfonso Sánchez ocupa la setena posició, amb 12 punts, mentre que l’equip de José Luis Carrasco és a tan sols un punt, al novè lloc. 
El FS ha sumat tres victòries, tres empats i tres derrotes i el FB ha guanyat tres partits, n’ha empatat dos i n’ha perdut cinc. Al primer matx del 2022, el FB Montcada va perdre contra el Sant Quirze per 1-4 i el FS va tenir jornada de descans. Els capitans d’ambdós blocs coincideixen a destacar que el partit serà igualat. “El derbi estarà equilibrat i vibrant, com sempre”, ha destacat el capità del FB Montcada, José Luis Carrasco. En aquest sentit també s’ha manifestat el capità del FS Montcada B, Daniel Sánchez, qui assegura que viurà el matx “amb molta il·lusió i ganes d’oferir un bon espectacle esportiu i endur-nos els tres punts”.
 
Baixes importants
Els dos equips no podran comptar amb tota la plantilla. Així, per part del FS es perdran l’enfrontament Adrià Lora i ‘Puça’, baixes per una lesió de llarga durada, i del FB no podran jugar pel mateix motiu Aleix Ruiz i Albert Fernández. “Estem en un bona dinàmica de joc, tot i que estem vivint una temporada complicada per les lesions”, ha explicat Sánchez. “L’inici de la competició va ser difícil, però arribem al derbi en un bon moment de forma”, ha dit Carrasco. Cap dels dos capitans s’ha aventurat a dir un resultat, tot i que creuen que serà un matx vibrant amb molts gols. “Intentarem oferir un bon partit, tot i que el més important és que hi hagi esportivitat”, argumenta Carrasco, una opinió que comparteix Sánchez, qui ha afegit que “farem tot el possible perquè el públic gaudeixi”.
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari