Els atletes Pablo Barbosa i Jordi López fan un bon paper a l’Ultra Trail del Montblanc

Es tracta de l’ultramarató de muntanya més prestigiosa d’Europa, amb curses de més de 100 km i elevats desnivells

Pablo Barbosa, amb altres corredors de l'UTMB
JAM
Jordi López, amb la samarreta de l'UMB, assenyala la prova en què va participar, amb una distància de 101 km

Dos membres de la Joventut Atlètica de Montcada de la secció de muntanya Ultra-JAM, Pablo Barbosa i Jordi López, van participar a dues de les proves de l’Ultra Trail del Montblanc (UTMB), que es va celebrar del 22 al 28 d’agost a Chamonix (França). Es tracta de l’ultramarató de muntanya més prestigiosa d’Europa, en què van prendre part més de 8.000 corredors d’arreu del món.

Pablo Barbosa va participar a la cursa Sur les Traces des Ducs de Savoie (TDS 119 km i 7.250 m de desnivell), que va finalitzar a la posició 612 de la general i a la 254 de la seva categoria, amb un temps de 29h 38 minuts. Jordi López va quedar al lloc 529 de la general i el 158 de la seva categoria a la cursa Courmayeur – Champex – Chamonix  (CCC, 101 km i 6.100 m), amb un temps de 21h 55 minuts. La duresa de les proves va quedar palesa en l'elevat índex d'abandonaments, superior al 30%, degut principalment a la forta calor, inusual als Alps durant les dates de la cursa. Per als dos atletes montcadencs suposa una gran satisfacció finalitzar unes proves d'aquesta magnitud.