L’UE Sant Joan s’assegura jugar la promoció d’ascens

Els de Can Sant Joan podrien pujar directament si la propera setmana puntuen al camp del tercer classificat, el Premià

L'equip ha celebrat amb la seva afició el fet d'haver-se assegurat jugar la fase d'ascens a Primera Catalana
Raül Rivas
La Unió Esportiva Sant Joan-Atlètic ha fet avui història en assegurar-se matemàticament la possibilitat de jugar la promoció d'ascens a Primera Catalana després de la contundent victòria que ha aconseguit a casa contra el Carmelo per 4 gols a 0 que la manté com a líder de la classificació. El primer, de José Luis Casillas, s'ha fet esperar fins al minut 42. Després dels descans, el segon gol ha arribat al minut 66, obra de Marcos, donant tranquilitat als locals. I a la recta final del matx, Espinosa (84') i Castañeda (89') han sentenciat el marcador.
Mentre es jugava el partit, l'afició de Can Sant Joan seguia amb expectació el resultat del partit Lloreda-Fundación Privada Hermes, ja que una victòria dels primers donava el passi directe de l'UE a Primera Catalana. Malgrat que el Lloreda ha arribat a tenir un avantatge de 2 a 0 en el marcador, finalment l'Hermes a empatat a 3 situant-se a dos punts de la Unió en la classificació. La propera jornada serà, doncs, decisiva, ja que els montcadencs juguen a casa del tercer de la lliga, el Premià, i hauran de sumar com a mínim un punt per assolir l'ascens directe. L'Hermes ho té, a priori, més fàcil per fer-se amb els tres punts perquè rep a casa l'UD Gramanet, penúltim del grup.