Coloms, gats i magranes sintetitzen el món sentimental de l’artista Dolors Molina

Les seves obres recreen elements de la natura mitjançant diferents tècniques i materials

D'esquerra a dreta, la presidenta de l'Àrea Social, Ana Rivas, l'artista Dolors Molina i el regidor de Cultura, Daniel Moly

Gran enamorada de la natura, les seves criatures i els seus fruits, l’artista Dolors Molina ret homenatge a alguna de les seves icones preferides –les magranes, els gats i els coloms– en una exposició de pintura, ceràmica i altres tècniques, que es podrà veure a l’Auditori Municipal fins al 16 d’octubre. “Des de sempre he representat animalons i elements de la natura, que són part fonamental del meu món sentimental” –va explicar l’autora a laveu.cat durant l’acte d’inauguració fet ahir la tarda, que va comptar amb la presència de la Presidenta de l’Àrea Social de l’Ajuntament, Ana Rivas (PSC), i el regidor de Cultura i Patrimoni, Daniel Moly (CiU). Rivas va fer referència a la vinculació de Molina amb Montcada amb motiu de l’amistat que l’artista de Caldes de Montbuí va mantenir durant molts anys amb el pintor montcadenc Joan Capella. Els dos autors juntament amb Dolors Rumí, Montserrat Faura i Alfredo Laz van crear el col·lectiu Experiència 5 x 5 a finals dels setanta, fent diverses exposicions a Espanya i algunes ciutats europees com Bèlgica.

L’obra de Molina  ha estat guardonada i seleccionada en diferents ocasions per a exposicions internacionals. Algunes de les creacions murals ocupen espais públics i privats i formen part de col·leccions particulars d’Espanya, EEUU, Alemanya, França i Andorra. Els darrers anys s’ha dedicat a la docència al Taller d’Art Municipal Manolo Hugué de Caldes de Montbuí, del qual n’és membre fundadora.

Seccions:

Deixa un comentari