El primer equip del CH La Salle es desplaça a Sant Esteve de Palautordera

Aquest cap de setmana, la resta d’equips sèniors inicien la Copa, ja que la FCF ha cancel·lat les lligues per la impossibilitat de complir el 50% del calendari previst

Al partit de la primera volta, el CH La Salle va perdre contra el Sant Esteve P. per 17 a 32 al pavelló Miquel Poblet
Pere de Lamo

El primer equip del CH La Salle visitarà aquest dissabte (18h) la pista del Sant Esteve Palautordera, al cinquè lloc del grup D de la Primer Estatal, amb 25 punts. El conjunt de Pau Lleixà es troba a la vuitena posició, amb 18 punts. Per a l’entrenador local, serà un partit difícil perquè el rival està entre el grup capdavanter i té molt bona plantilla. "Està fent una gran temporada. Sortirem amb l'objectiu d'oferir una bona imatge i, si és possible, seguir sumant punts", ha dit. Al matx de la primera volta, La Salle va perdre contra els del Vallès Oriental per 17 a 32.

Aquest cap de setmana inicien la competició diversos equips del club lassal·lià, després de l’entrada en vigor de les noves mesures anti-covid, que permeten les competicions federades a totes les categories. En el cas dels sèniors, la Federació Catalana d’Handbol (FCH) ha cancel·lat la lliga perquè no s’ha pogut disputar el 50% del calendari previst, però ha creat una competició alternativa amb clubs pròxims en què no hi haurà ascensos ni descensos. “Els partits es disputaran cada 15 dies per mininitzar els riscos de contagi i anar agafant el ritme de la competició”, ha manifestat el president del CH La Salle, Josep Maresma. El sènior femení iniciarà la Copa contra el Polinyà, el pròxim dissabte (18h) a la pista de la Zona Esportiva Centre.

D’altra banda, els conjunts del planter fa setmanes que estan en competició, ja que tots opten a jugar la Lliga Catalana per intentar participar al Campionats d’Espanya. El cadet masculí és qui ho té millor, ja que podria aconseguir la classificació per a la fase següent si guanya de més de 8 gols el Barberà, el tercer amb un punt, mentre que els montcadencs són els segons del grup, amb 2. El matx es jugarà aquest diumenge (10.30h), al pavelló Miquel Poblet. Respecte a l’assistència de públic als partits, Maresma ha comentat que la junta directiva ha d’acabar de valorar la decisió.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari