Els patges reials visiten aquests dies la ciutat per recollir les cartes de la canalla

La plaça de l’Església acull aquest dissabte l’arribada de l’emissari reial que organitza la Regidoria de Cultura. També hi haurà patges a Montcada Nova, La Ribera, Mas Rampinyo i Can Sant Joan

Els patges reials tindran molta feina aquests dies per recollir les cartes dels infants
Laura Grau

Diversos emissaris dels Reis d’Orient visiten Montcada aquests dies per recollir les cartes de la canalla. L’AV Montcada Nova-Pla d’en Coll ha convidat el patge aquest divendres, a les 18h, davant del pavelló Miquel Poblet. També hi haurà una xocolatada per a tots els assistents. El mateix dia, la Taula Comunitària de Can Sant Joan promou una iniciativa per escriure la carta als Reis, que tindrà lloc a les 17h, a l’Espai Kursaal.

D’altra banda, la Regidoria de Cultura i Patrimoni organitza aquest dissabte la visita del patge reial, a la plaça de l’Església, de 16 a 20h. En cas de pluja, l’emissari recollirà les cartes a la Casa de la Vila. La Unió de Mas Rampinyo serà un altre punt al municipi de recollida de missives per part dels emissaris reials (18h). L’entitat també organitza la tradicional Fira Reis, una tarda de jocs, activitats infantils i xocolata per a tothom. El dia 4, l’AV de La Ribera acollirà el 4 de gener la visita del patge reial (18.30h).

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari