El Círculo vol marcar les diferències respecte la resta

L’agrupació d’electors recorda que no està constituïda com a partit i que, per tant, no obeeix cap directriu política

“Som l'única formació en aquestes eleccions que no està constituïda com a formació política; som persones al servei de les persones i no obeïm directrius de cap partit”. Aquesta és la carta de presentació de Círculo Montcada i el segell distintiu que vol fer valer davant la resta de llistes que es presenten als comicis. A través d’un comunicat, l’agrupació d’electors insisteix que els seus membres consideren la política com un complement a la vida de la ciutadania i no com una professió i recorda que la seva majoria està involucrada en moviments socials. Un altre fet diferencial que l’agrupació destaca és que Círculo “neix de la indignació de ciutadans i ciutadanes, sense passat polític previ i amb la clara intenció de tornar al poble la veu, perquè els veïns i veïnes puguin opinar i decidir sobre els temes que els afecten i puguin exigir els drets fonamentals que les velles polítiques els han arrabassat”.

El compromís de la candidatura, que ha necessitat disposar de més de 500 avals per presentar-se a les eleccions i que financia la campanya amb aportacions dels membres de la llista i de simpatitzants, és desaparèixer si no obté representació municipal. En cas contrari, només romandrà al consistori durant l’actual mandat, és a dir, quatre anys.

Democràcia, transparència, participació i lluita contra la corrupció són els eixos sobre els quals el Círculo fonamenta el seu programa destinat a aconseguir un canvi polític a l’Ajuntament. “El nostre programa és una creació col·lectiva, flexible i oberta”, assenyala l’agrupació que clou el seu escrit esperant que la seva aposta satisfaci les demandes de l’electorat.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari