Can Cuiàs demana millores al barri

L’Associació de Veïns de Can Cuiàs va lliurar ahir a la tarda al registre de l’Ajuntament més de 650 instàncies a través de les quals l’entitat demana millores al barri a nivell urbanístic, de neteja, d’aparcament i d’equipaments educatius, entre d’altres. D’aquesta manera, el col·lectiu continua amb la campanya reivindicativa que va començar fa uns […]

L’Associació de Veïns de Can Cuiàs va lliurar ahir a la tarda al registre de l’Ajuntament més de 650 instàncies a través de les quals l’entitat demana millores al barri a nivell urbanístic, de neteja, d’aparcament i d’equipaments educatius, entre d’altres. D’aquesta manera, el col·lectiu continua amb la campanya reivindicativa que va començar fa uns mesos amb la penjada de pancartes i que va continuar en el darrer Ple, manifestant-se a les portes de la Casa de la Vila, conjuntament amb els veïns de Can Sant Joan. L’entitat veïnal de Can Cuiàs també ha avançat la data d’una mobilització. El 21 de març, a les set de la tarda, començarà una manifestació des del Centre Cívic del barri fins a la Casa de la Vila.

L’AV de Can Cuiàs seguirà recollint adhesions a les seves reivindicions, que s’afegiran a les que ahir va presentar al Registre municipal. Són més d’una vintenta les reclamacions a les que, segons l’entitat veïnal, ha de donar resposta l’Ajuntament. A nivell urbanístic i de mobilitat destaca la petició de la remodelació del Torrent del Bosc Llarg, la construcció d’unes escales mecàniques, les obres del Pla del congost per accedir al centre de Montcada, més freqüència de pas dels autobusos, la instal·lació de passos elevats i la millora de les voreres. A nivell educatiu, els veïns reclamen més places d’escola bressol pública i que els infants de Can Cuiàs tinguin els mateixos punts que els de Barcelona per matricular-se a l’escola Ciutat Meridiana. El president de l’AV de Can Cuiàs, Antonio Cera, recorda algunes de les millores que l’entitat sol·licita a l’Ajuntament.

Un dels temes que més preocupa a l’AV és la manca d’espais on aparcar. El president de l’entitat veïnal, Antonio Cera, ha explicat que es va demanar a l’Ajuntament que sol·licités a l’empresa Caprabo les places comercials per deixar els cotxes a les nits. Segons Cera, el Consistori no ha donat cap resposta.

L’AV ha convocat una manifestació el 21 de març, que sortirà a les 7 de la tarda des del Centre Cívic Can Cuiàs fins arribar a la Casa de la Vila. D’altra banda, ahir també havia convocada una altra protesta, de l’AV de Can Sant Joan. La pluja va obligar a suspendre-la i els convocants han de decidir encara la nova data.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari