CiU proposa posar fre al creixement urbanístic

Posar fre al creixement urbanístic de la ciutat i fer plans de reforma interior a Mas Rampinyo i el centre històric de Montcada van ser les propostes que ahir va presentar l’alcaldable de CiU, Joan Maresma, a l’electorat. La coalició ja ha presentat sis projectes d’actuació des del mes de febrer, un cada setmana que […]

Posar fre al creixement urbanístic de la ciutat i fer plans de reforma interior a Mas Rampinyo i el centre històric de Montcada van ser les propostes que ahir va presentar l’alcaldable de CiU, Joan Maresma, a l’electorat. La coalició ja ha presentat sis projectes d’actuació des del mes de febrer, un cada setmana que posteriorment porta a debat públic.
CiU parlarà sobre com fer de Montcada una ciutat sostenible en habitatge el 22 de març,a dos quarts de nou a la Casa de la Vila. Maresma va explicar ahir que cal fer uns PERI als centres de Montcada i de Mas Rampinyo per permetre que en un espai on avui dia viuen poques persones, hi hagi més habitants i es dinamitzi així l’activitat comercial dels barris.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari