Gros Mercat instal·la plaques fotovoltaiques d’autoconsum a la Ferreria

La companyia ha executat un pla per ampliar l’energia verda i lluitar contra el canvi climàtic

La coberta de l'aparcament de Gros Mercat acull les noves plaques fotovoltaiques
Gros Mercat

Transgourmet Ibèrica, cadena propietària de Gros Mercat –dedicada a la distribució a l’hostaleria i del supermercat de proximitat–, ha estrenat plaques solars aquest juliol per a l’autoconsum del centre que té al polígon de la Ferreria. La companyia compta amb 32.605 m2 de plaques solars per a autoconsum a les cobertes de 39 dels seus 70 centres a tota Espanya

La companyia ha desenvolupat durant els darrers mesos un pla per ampliar el nombre de plaques solars en línia amb el seu compromís amb la transició energètica i la lluita contra el canvi climàtic. Així, aquest mes de juliol ja tindrà instal·lades 12.745 plaques solars que són les que ocupen 32.605 m2 i sumen una potència de 6.943 kWp. L’estratègia de Transgourmet inclou també el consum d’energia 100 % renovable a totes les seves instal·lacions, tant a les oficines com als seus 70 centres de venda a l’engròs i a les seves 6 plataformes de distribució. A més de la substitució progressiva de la seva flota de vehicles per cotxes híbrids. Tot això amb el lema de “Fets en lloc de paraules”, i amb l’objectiu d’integrar i implantar progressivament els objectius en sostenibilitat del grup.

L’empresa també compta amb prop de 800 supermercats franquiciats amb les marques Suma, Proxim i Spar, i amb més de 2.000 clients independents.

Deixa un comentari