El candidat del PSC es fixa la convivència i la cohesió social com a reptes del futur govern municipal

César Arrizabalaga es va presentar oficialment com a alcaldable del PSC amb un acte multitudinari a la Masia de Reixac, el 31 de març.

Els reptes del PSC, si torna a ser la força que governi Montcada després de les municipals del 27 de maig, seran afavorir la convivència i la cohesió social, actuacions de caire més social que les que han centrat els dos anteriors mandats, destinades a dotar el municipi d’equipaments i infrastructures. L’eslogan A les temes mans resumeix els objectius dels socialistes, que va detallar el 31 de març l’alcaldable del PSC, César Arrizabalaga –actual alcalde– en la presentació oficial de la seva candidatura, davant de més de 450 persones reunides a la Masia de Reixac. Arrizabalaga estava acompanyat per la consellera de Justícia, Montserrat Tura, el Secretari General del Partit Socialista d’Euskadi, Patxi López, els integrants de la llista del PSC i multitud de diputats, alcaldes i candidats socialistes de la comarca i altres municipis propers. L’acte de presentació del candidat del PSC va començar amb un vídeo en el que es mostraven les principals actuacions del govern encapçalat per Arrizabalaga i on personalitats del món esportiu, cultural i associatiu de Montcada lloaven el treball del candidat del PSC.

Una nova etapa. L’alcaldable socialista va fer una mirada enrera i va manifestar que “el nostre objectiu fa anys era sortir de l’immobilisme en què Montcada estava immers per després, dotar-la d’equipaments. Ara hem de continuar millorant la qualitat de vida”. A banda de les propostes socials, Arrizabalaga va apuntar altres objectius com continuar promovent l’habitatge de protecció oficial, crear un nou institut, millorar l’entorn del riu Besòs, soterrar la línia de tren Vic-Puigerdà, recuperar la Torre Na Joana –a la Ferreria– com a zona d’oci per als joves i crear un espai dedicat a la natura al Turó de Vista Rica. L’alcaldable va destacar la transformació de Montcada amb el trasllat de la fàbrica Valentine i la creació de nous habitatges, serveis i zones comercials a la Ribera i també va apuntar la importància de la futura biblioteca-auditori de Pla d’en Coll.

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, va manifestar a l’acte que “el PSC, amb César Arrizabalaga al capdavant, ha estat el motor de transformació del municipi i ha retornat als ciutadans l’orgull de dir que són de Montcada”. Tura va destacar el soterrament de la C-17 i el tren, la dotació d’equipaments culturals i la cohesió dels barris. Per la seva banda, el Secretari General del PSE, Patxi López, va destacar a l’acte que, com amic d’Arrizabalaga, ha seguit la seva trajectòria i ha vist com ha transformat Montcada i Reixac, sobretot perquè, segons López, “ha donat prioritat a les persones”. La presentació oficial de la candidatura del PSC tindrà lloc al maig.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari