El Rec Comtal, el Reixagó i la Mina seran declarats com a Bé d’Interès Cultural Local

Aquest és un dels punts de l’ordre del dia de la sessió plenària que també aprovarà la urbanització dels carrers Triangle i Novell de Can Sant Joan

El ple municipal de l’Ajuntament celebra aquesta tarda la sessió ordinària corresponent al mes de juliol a la Casa de la Vila (19.30h). Un dels temes destacats de l’ordre del dia és la proposta per declarar el Rec Comtal, el Reixagó i la Mina de Montcada com a Bé d’Interès Cultural Local, una declaració que estava previst fer des de fa temps, però que ara s’agilita perquè el projecte del pou de ventilació a la LAV contempla la destrucció d’una part de la mina al seu pas pel carrer Jaume I.

En l’Àrea Territorial, el Ple sotmetrà a aprovació el projecte d’obres d’urbanització dels carrer Triangle i Novell, en el marc del Pla de Barris de la muntanyeta de Can Sant Joan. En l’apartat de mocions, el ple té previst tractar aquesta tarda tres mocions: una sobre la sobirania fiscal de Catalunya, presentada per Esquerra Republicana de Catalunya (ERC); i dues més del grup municipal d’ICV-EUiA sobre el dret a l’accés universal a l’assistència sanitària i sobre la creació d’un fons social català d’habitatges i el lloguer forçós dels pisos buits.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari