La Biblioteca Elisenda posarà en marxa nous clubs de lectura juvenil i infantil al setembre

S’oferten com una activitat extraescolar que durarà durant tot el curs, amb un calendari de trobades quinzenal i mensual

Durant aquesta temporada, la Biblioteca Elisenda ha acollit un Club de Lectura infantil
Arxiu/Laura Grau

La Biblioteca Elisenda ha creat un nou club de lectura juvenil i quatre infantils que es posaran en marxa a partir del setembre i que es plantegen com una activitat extraescolar que durarà tot el curs, amb un calendari de trobades.

El nou club jove s’anomena ‘La Cripta de l’Elisenda’ i estarà destinat a l’alumnat d’entre 1r i 3r de la ESO, que es trobarà de manera quinzenal cada dimarts, de 18.30 a 19.30 h. Els quatre nous clubs infantils, adreçats a l’alumnat d’Infantil i Primària, són ‘Babar’ (alumnat d’I4 i I5), els dimarts; ‘Olivia’ (alumnat de 1r i 2n de Primària), els divendres; ‘Mimpins’ (3r i 4t de Primària), els dijous, i ‘Hachiko’ (5è i 6è de Primària), els dissabtes, d’11 a 12 h (mensual).

Les inscripcions per participar en aquests nous clubs de lectura ja es poden fer al blog de la Xarxa de Biblioteques de Montcada i Reixac. La finalitat és aconseguir que els infants i joves lectors descobreixin diferents formats i gèneres literaris, autors, il·lustradors i que no vegin la lectura com una obligació, sinó com una font de gaudi i creixement.

Seccions:

Deixa un comentari