L’Ajuntament renovarà el paviment dels carrers Clavell i Riera de Sant Cugat i d’un tram del lateral de la C17

L’actuació s’inclou dins el setè pla d’asfaltat del municipi, que es durà a terme entre aquest diumenge i el 13 d’octubre

L'avinguda de la Riera de Sant Cugat és un dels vials inclosos al setè pla de renovació de l'asfaltat
Premsa Ajuntament

Aquest diumenge comencen les obres del setè pla d’asfaltat al municipi, que inclou la millora del paviment del carrer Clavell, la riera de Sant Cugat i un tram del lateral de la C17. La intervenció, que durà a terme l’empresa Sorigué Sau, està subvencionada per la Diputació de Barcelona i té un cost de 260.000 euros. El regidor de Via Pública, Juan Carlos de la Torre (ECP), ha comentat que el manteniment de carrers i equipaments és una prioritat per a l’equip de govern. «Estem destinant molts esforços a renovar l’asfaltat, malgrat la situació financera del consistori. Sabem que aquest pla és insuficient i seguirem treballant per ampliar-lo», ha manifestat l’edil.

Les obres s’iniciaran el 6 d’octubre amb l’asfaltat d’un tram ubicat sota el pont de la línia R3, al lateral de la C17 en sentit Barcelona. La intervenció es farà en un sol dia per minimitzar les afectacions al trànsit. Els vehicles que es dirigeixin en direcció a Ripollet i als polígons industrials Can Tapioles, Foinvasa i Molí d’en Bisbe hauran de desviar-se pel carrer Frederic Mompou i creuar el barri de Mas Duran. L’accés a la C17 des del lateral, en direcció Barcelona, també quedarà tallat i els vehicles s’hauran d’incorporar a aquest vial a l’entrada de la C17 a l’alçada del cementiri municipal. El trànsit dels autobusos 155, 648, 685 i Sagalés es veurà afectat aquell dia. El pla d’asfaltat continuarà el 7 i el 8 d’octubre amb l’actuació al carrer Clavell. Les obres afectaran el tram ubicat entre la plaça Lluís Companys i el passeig Rocamora. Durant aquests dies no podran circular els vehicles per aquest vial ni es podrà fer ús dels guals.

El tercer carrer que s’asfaltarà és l’avinguda de la Riera de Sant Cugat. Les obres s’iniciaran dimarts vinent i es faran en dues fases. A la primera, l’actuació implicarà l’asfaltat d’aquest carrer, entre Quarters i el passatge Rondalles. Les obres, que s’enllestiran el dia 11, obligaran a desviar tot el trànsit de vehicles pel passeig de la Font Pudenta, que passarà a tenir doble sentit de circulació. No es podrà accedir als guals de la Riera de Sant Cugat ni estacionar els vehicles en l’àmbit de l’obra. La segona fase es farà els dies 12 i 13 d’octubre i es realitzarà a la Riera de Sant Cugat, entre el passatge Rondalles i l’avinguda de Terra Nostra. Aquesta actuació implicarà el tall de trànsit que uneix els barris de Font Pudenta i Terra Nostra. El servei de l’autobús 155 també es veurà afectat aquests dies. El consistori ha convocat una reunió informativa adreçada al veïnat el pròxim 7 d’octubre al local de l’AV de la Font Pudenta-Muntanyeta, a les 18h. El passat mes d’abril, l’Ajuntament va renovar l’asfaltat a l'avinguda Terra Nostra, al carrer Petúnies i el pont de la Mina, amb un cost de 185.000 euros.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari