Laura Campos encapçalarà la llista d’en Comú Podem Montcada

L’acte de presentació de la candidata de la coalició que agrupa ICV i Podem tindrà lloc diumenge al parc de l’antiga cerveseria (12h)

Laura Campos, de 41 anys, va guanyar l'alcaldia a les darreres eleccions municipals com a cap de llista d'ICV-EUiA, coalició que no es tornarà a repetir
María López

Ja s'ha confirmat que l'actual alcaldessa de Montcada, Laura Campos, encapçalarà la llista d'En Comú Podem Montcada (ECPM) a les eleccions municipals del 26 de maig. El seu nom i el de la número 2, Mar Sempere, actual regidora de Círculo, són els únics que es coneixen de la llista conjunta que encara estan elaborant les dues formacions que integren la coalició, ICV i Podem Montcada.

L'acte de presentació de la candidata dels comuns tindrà lloc diumenge al parc Antiga Cerveseria de Montcada centre a les 12h, coincidint amb el 88è aniversari de la proclamació de la Segona República. L'acte comptarà amb la presència d'Ernest Urtasun, cap de llista dels comuns a les eleccions europees; els candidats a les generals per Barcelona, Maria del Mar García i Joan Mena; la portaveu del grup parlamentari, Jessica Albiach, i el candidat de Montornès, José Montero. L'acte inclourà un vermut popular per commemorar l'efemèride.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari