L’esfondrament d’un mur de la Torre Bombita causa la mort d’un home

Es tracta d’un veí de Santa Coloma de Gramenet de 32 anys que estava intentant robar una reixa de ferro de la finca

Un home de 32 anys veí de Santa Coloma de Gramenet ha resultat mort aquest matí en caure-li al damunt un mur de la Torre de Na Joana, més coneguda com a Torre Bombita, ubicada al polígon industrial de La Ferreria. Els fets han passat al voltant de les 11.30h quan l’individu estava intentant arrencar una reixa de ferro d’una de les parets de l’edifici abandonat mitjançant un ternal i un cable d’acer. La víctima estava acompanyada d’una altra persona que és qui ha donat l’avís a la policia.

Agents de la Policia Local, Mossos d’Esquadra i Protecció Civil s’han desplaçat al lloc dels fets, però ha estat necessària la presència dels bombers per rescatar el cadàver sepultat entre les runes. Segons l’ambulància medicalitzada que ha acudit a la finca, l’home ha mort en l’acte a causa de les greus ferides provocades per la caiguda del mur. El grup judicial dels Mossos d’Esquadra s’ha fet càrrec de les diligències del cas.

Segons fonts de la Policia Local, els dos homes van forçar el cadenat que impedia el pas a l’edifici, propietat de l’Ajuntament.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari