Nova victòria del Valentine per acabar la primera volta

Els homes de César Saura van guanyar de 25 punts a l’Utebo (90-65)

El Valentine Montcada va acabar la primera volta amb una contundent victòria al Miquel Poblet contra l’Utebo per 25 punts de diferència (90 a 65). Amb aquests dos punts, l’equip de César Saura continua a un triomf del primer lloc, que manté l’UGT Aragó després de guanyar al Granollers. Amb onze victòries, el Valentine està empatat a la segona plaça amb el River Andorra. El Valls va perdre i s’ha despenjat en la classificació.

El Valentine va consolidar el seu triomf en una bona defensa i va estar, en algunes fases del partit, brillant en atac. Tot i que els punts van estar molt repartits, el protagonisme encistellador va recaure a les mans de Marc Maldonado, autor de 22 punts en 23 minuts. Raúl Ortega va fer una bona tasca defensiva i a més va anotar 12 punts. Albert Grisó en va fer 20. El juvenil Aitor Murua també va mostrar un bon nivell en els minuts que va estar a la pista.

Un dels homes destacats del partit, Marc Maldonado, considera que la clau de la victòria va estar en la defensa i en la bona condició física de l’equip. Maldonado comenta el seu bon partit i la seva millora en els problemes als genolls que està arrossegant durant la temporada

El Valentine Montcada tornarà a jugar a casa la pròxima setmana. En el primer matx de la segona volta, els homes de César Saura rebran al Platges de Mataró, quart classificat a només una victòria dels montcadencs. En el partit de la primera volta, el Valentine va guanyar per cinc punts de diferència (70-75).