El PSC exigeix a la Generalitat la construcció de l’hospital Ernest Lluch

L’agrupació ha organitzat una xerrada sobre els reptes i les oportunitats en salut pública a la comarca

El primer secretari del PSC i alcalde, durant la cloenda de l'acte, acompanyat dels ponents
PSC Montcada

El PSC exigeix a la Generalitat que aposti de forma decidida per la construcció de l’hospital Ernest Lluch, entre Montcada i Reixac, Cerdanyola i Ripollet per potenciar la salut pública a la comarca. Aquesta demanda es va posar de manifest dijous passat durant l’acte que va acollir a l’agrupació local socialista organitzat per la Federació del partit al Vallès Occidental Sud amb el títol ‘Salut pública al Vallès Occidental’.

La presentació de la jornada va anar a càrrec de la primera tinenta d’alcalde del municipi, Nani López, qui es va referir a la salut com a un eix fonamental per al “desenvolupament i la prosperitat” de la societat. El metge jubilat Josep Farrés Quesada va actuar com a moderador en la conversa sobre els reptes i les oportunitats en la matèria que van mantenir Silvia Castaño, presidenta del Comitè d’Empresa de l’Hospital Parc Taulí, i Àlex Mayer, metge especialista en formació en Medicina Interna al mateix centre hospitalari.

El primer secretari del PSC local i l’alcalde, Bartolo Egea, va tancar l’acte assenyalant que la construcció de l’hospital “s’ha desencallat quan el PSC ha tornat a governar el municipi” i que la seva posada en marxa “permetrà descongestionar el Parc Taulí i millorar el servei sanitari de la comarca”.

Unificació de federacions socialistes

D’altra banda, Egea, en qualitat de primer secretari del PSC montcadenc, ha estat un dels signants del document d’unificació de les dues federacions socialistes que conformen el Vallès Occidental. La rúbrica es va fer divendres a Terrassa i l’acord es presentarà en forma d’esmena al pròxim Congrés del PSC, previst al març.

Bartolo Egea, signant l’acord d’unificació de les federacions socialistes del Vallès Occidental
PSC Montcada

“Volem sortir del 15è Congrés sent una única federació, un únic cos i estrenyent fort per a les pròximes eleccions al Parlament”, ha assenyalat Egea. L’agrupació local socialista s’emmarca actualment en la Federació del Vallès Sud.

Deixa un comentari