Els Comuns Sumar reclama el desplegament del decret d’escola inclusiva

Els candidats número 8 i 11 de la llista per a les eleccions autonòmiques, Laura Campos i Jordi Manils, participen a la II Cursa per la Diversitat Educativa

Laura Campos i Jordi Manils, a la cursa per la diversitat celebrada el 14 d'abril a Montcada
Sílvia Alquézar

En el marc de la II Cursa per la Diversitat Educativa, els candidats d’Els Comuns Sumar, Laura Campos i Jordi Manils –número 8 i 11 de la llista per a les eleccions autonòmiques del 12M– van criticar el Govern de la Generalitat per no desplegar completament el decret sobre l’escola inclusiva aprovat fa dos anys i mig. “És una llàstima que les famílies hagin de seguir batallant per reclamar un dret que els correspon per llei”, va criticar Manils, al final de la cursa organitzada el 14 d’abril per les entitats Suma’t i Adimir, amb el suport de l’Ajuntament.

Per la seva banda, Campos va felicitar l’organització per la bona resposta de públic, tot posant en relleu “la importància de garantir la igualtat d’oportunitats en l’educació”. El programa electoral de la formació preveu desplegar i dotar de recursos el decret sobre escola inclusiva.

Deixa un comentari