CCOO i UGT signen un acord amb el consistori per fer formació ocupacional per a aturats

Els cursos s’adrecen a persones en situació d’atur que participen en programes de formació

L’Ajuntament de Montcada i Reixac ha signat un conveni de col·laboració amb els sindicats UGT i CCOO per tal de dur a terme un seguit d’accions de formació professional ocupacional adreçades a treballadors en situació d’atur que participen als programes de formació, subvencionats pel Departament de treball de la Generalitat i el Fons Social Europeu, i gestionats pel Consistori.

En concret, els sindicats s’encarregaran d’impartir els mòduls de tècniques de recerca de feina, prevenció de riscos laborals i sensibilització en el Medi Ambient als alumnes dels cursos de Soldador/a d’estructures metàl·liques i Administratiu/va comptable. Els cursos, que van començar al mes d’octubre de 2007, s’adrecen a una trentena de persones.

L’alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga, ha destacat que “les polítiques d’ocupació constitueixen un eix fonamental per a la promoció personal i social de les persones que es troben a l’atur millorant la seva capacitat d’inserció sociolaboral”. El conveni tindrà vigència des del 8 de febrer fins al 2 d’abril de 2008 i es realitzarà a través dels centres de formació IDFO i CEPROM .

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari