Comença el trasllat del parc de salut a un nou espai

L’actuació és una de les propostes que va fer el Consell dels Infants per millorar l’espai de joc per a la canalla

Els aparells de gimnàstica per a gent gran es van instal·lar al parc de la plaça Lluís Companys el 2007
Premsa Ajuntament
El parc de salut per a adults de la plaça Lluís Companys es traslladarà al passeig de ribera del riu Besòs

Les feines per traslladar els aparells de gimnàstica del parc de salut ubicats dintre de la plaça Lluís Companys es faran entre el 13 i el 17 de febrer, que s’ubicaran a la zona d’estada del passeig de ribera, al riu Besòs. El parc de salut, instal·lat el 2007, està format per un circuit 8 d’aparells de gimnàstica on els usuaris poden treballar diferents parts del cos per mitjà de la realització d'exercicis físics variats per reforçar l'activitat cardíaca i respiratòria, i augmentar la mobilitat articular i la força muscular de les extremitats.

Les properes dues setmanes es realitzaran les tasques necessàries per canviar de lloc els dos gronxadors que toquen el CAP Montcada i Reixac i que es situaran amb la resta d’elements del parc infantil. Per fer aquestes feines els operaris hauran de tancar l’àrea de joc infantil entre els dies 20 i 24 de febrer i del 27 de febrer al 3 de març. La previsió municipal és que el parc estigui obert i practicable el cap de setmana.

 

Les actuacions per remodelar el parc de la plaça Lluís Companys ja es van iniciar la setmana passada amb el desmantellament del pal de 27 metres d’alçada que havia donat informació referent al control atmosfèric i dades sobre la qualitat de l’aire del municipi. Aquesta remodelació la realitzarà l’Ajuntament a instàncies de la proposta del Consell de la Infància, un òrgan de participació ciutadana està format per nens i nenes de cinquè de Primària de totes les escoles públiques i concertades del municipi. En aquesta experiència pilot, realitzada per la regidoria d’Educació, Infància i Joventut, els infants també han decidit altres propostes per millorar la zona com l’adequació de l’espai per a jugar a la pilota i la construcció d’un mur amb vegetació per minimitzar l’impacte de les vies del tren.

Seccions:

Deixa un comentari