L’Ajuntament oferirà viatges a bon preu per a la gent gran

L’Ajuntament de Montcada i Reixac va aprovar dimarts en Junta de Govern Local el plec de condicions particulars per a la contractació, programació, organització i execució de viatges culturals per a la gent gran, així com la convocatòria del concurs obert per adjudicar aquest servei. A través d’aquest servei es programarà la realització de vint […]

L’Ajuntament de Montcada i Reixac va aprovar dimarts en Junta de Govern Local el plec de condicions particulars per a la contractació, programació, organització i execució de viatges culturals per a la gent gran, així com la convocatòria del concurs obert per adjudicar aquest servei.

A través d’aquest servei es programarà la realització de vint viatges entre els mesos d’abril, maig, juny, juliol, setembre i octubre d’aquest any, cadascun dels quals tindrà una durada de 7 dies i 5 o 6 nits. El nombre màxim d’usuaris per viatge serà de 50 i s’adreçarà a persones més grans de 65 anys i excepcionalment, de menor edat. Els viatges respondran als interessos de la gent gran, com ara estades a la platja, circuits culturals, turisme rural i estades de descans i es faran en règim de pensió completa en hotels de mínim tres estrelles.

D’altra banda, la Junta de Govern Local també va aprovar la renovació del conveni anual amb la Creu Roja per a la prestació del servei de transport amb vehicle adaptat destinat al desplaçament a centres especials i centres de dia de persones amb mobilitat reduïda del municipi, és a dir tant a gent gran com a persones amb disminucions. D’altra banda, per completar aquest servei, la Creu Roja facilitarà un vehicle de reforç i un xofer per a cinc hores i mitja diàries. El servei compta amb una aportació econòmica de l’Ajuntament de 39.347 euros i la resta fins als 91.192,65 euros del cost total serà finançada per l’Entitat Metropolitana del Transport i el Consell Comarcal del Vallès Oriental.

El president de l’Àrea Social, Carlos Guijarro, ha manifestat que “des de l’Ajuntament apostem per millorar el transport i la mobilitat dels montcadencs i montcadenques, amb una prioritat especial a col·lectius més desafavorits com la gent gran i les persones discapacitades”.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari