L’IES La Ferreria organitza demà una marató de lectura oberta a tot el públic

L’acte s’emmarca en la quarta Mostra d’Ensenyament que organitza la Regidoria d’Infància i Joventut

L’IES La Ferreria (c/ Progrés, 3) organitza demà una marató de lectura oberta a tothom en què, qui vulgui, podrà llegir un text de dos minuts sobre el tema que desitgi i hagi triat prèviament. La marató es farà des de les 10 a les 17.30h i està previst que un dels lectors de la jornada sigui l’alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga (PSC), que llegirà un fragment del llibre “La II República i la Guerra Civil a Montcada (1931-1943)”, de Maria del Puerto Muñoz i Óscar Heredia, Premi d’Investigació de l’Ajuntament de Montcada i Reixac. També demà, l’equipament de secundària acollirà una conferència-taller sobre informàtica solidària, a dos quarts de set de la tarda, també oberta al públic.

Després de la marató, l’IES inaugurarà oficialment el Punt de Llibres Viatgers, sota el lema de “No deixis els llibres aturats. Vine! Portan’ns un llibre, allibera’l i caça’n un altre”, un punt de trobada per a l’intercanvi de manuals. Aquesta iniciativa consisteix a entrar a formar part d’una xarxa global ja existent (www.bookcrossing-spain.org) per compartir lectures. La jornada es tancarà amb una conferència-taller sobre la informàtica solidària, a partir de les 18.30h.

La marató de lectura s’emmarca en les activitats de la quarta Mostra d’Ensenyament, que organitza la Regidoria d’Infància i Joventut amb exposicions, tallers i xerrades, la majoria dels quals es fan a l’Espai Jove Can Tauler (a la imatge, plafons de la mostra de Can Tauler). Aquest matí han començat les visites guiades d’estudiants de primària i secundària a la Mostra, que es faran, en horari de matí, fins a l’11 de maig.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari