Tres joves montcadencs participen al programa Got Talent de Tele 5

El grup de dansa urbana Klímax ha passat a les semifinals del popular talent xou

Helena és la noia que hi ha asseguda en primer terme –davant del coreògraf (de blanc)– i Aaron i Raúl són el tercer i cinquè, començant per l'esquerra de la imatge

Els joves de Montcada Helena Ortega, Raúl Ortega i Aarón Jiménez són tres dels components del grup de dansa urbana Klímax, que participa en el programa Got Talent de Tele 5. Integrada per una trentena de ballarins, aquest banda megacrew ha passat a les semifinals i, aquest dissabte 9 de desembre, es podrà veure el seu espectacle al talent xou, que s’emet a les 22 h.

Helena Ortega, de 17 anys, és un de les joves montcadenques del grup Klímax

Les primeres audicions per participar en el programa les van fer el passat mes de juny al Teatre Apolo de Madrid i l’actuació que s’emetrà dissabte s’ha enregistrat aquesta setmana als estudis de Tele 5, també a Madrid. “Ha estat una experiència interessant veure com funciona un talent xou des de dins“, ha dit Helena, de 17 anys i veïna de Montcada centre, qui reconeix que ella i els seus companys s’han hagut de passar moltes hores esperant el seu torn als camerinos. “Aquesta part, que el públic no veu, és fa una mica pesada, però el resultat final et compensa”, afegeix la jove, que estudia segon de batxillerat a l’INS La Ferreria.

Un moment del programa Got Talent, de Tele 5, amb membres del grup Klímax i el coreògraf

El conjunt prové de l’escola Klímax Dance Nation, una acadèmia de dansa urbana de Barcelona, dirigida per Kevin Mora i Antonio Fernández, veïns de Montcada i Reixac.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari