Talls de trànsit motivats pel pas de la Volta Ciclista a Catalunya

Durant el matí no es podrà aparcar en tot el tram del recorregut, entre les 8 i les 15h. Tampoc no es podrà circular a partir de les 13h des del pont de la Roca passant per la av. de la Ribera, el carrer Joaquim Castellví, les avingudes Riera de Sant Cugat i Terra Nostra i la N-150 en sentit Cerdanyola

La Volta Ciclista a Catalunya passarà per Montcada el pròxim dimarts
Volta a Catalunya

Amb motiu del pas de la segona etapa de la 98a edició de la Volta Ciclista a Catalunya, dimarts al matí estarà prohibit aparcar en tot el tram de recorregut de la prova al seu pas pel nucli urbà. Es preveu que els ciclistes entrin pel pont de la Roca –aproximadament, a les 13.30h– i passin per l'avinguda de la Ribera, el carrer Mossèn Castellví i les avingudes Riera de Sant Cugat i Terra Nostra, incorporant-se posteriorment a l’N-150 en direcció a Cerdanyola. De 8 a 15h, cap vehicle no podrà aparcar en tot aquest tram del recorregut. A més, mentre la caravana passi per la localitat, restarà prohibit circular per l'esmentat traçat o accedir-ne a guals en l'horari aproximat de 13 a 14.30h.

Talls al carrer Bonavista
D'altra banda, a causa de les obres de substitució de la coberta del gimnàs municipal de la Zona Esportiva Centre, que començaran el dilluns, 19 de els dies 22, 23, 26 i 27 de març no es podrà aparcar al tram del carrer Bonavista situat just davant de l'equipament, ni a l’espai per a estacionaments en cordó ni als de bateria. També caldrà tallar el trànsit durant aquests quatre dies al carrer Bonavista, tot i que es permetrà l’accés a les persones propietàries de guals pel mateix vial, en sentit contrari. Malgrat que s’anunciarà el tall del carrer des de l’avinguda de la Ribera, en el cas que algun vehicle entri a Bonavista, es podrà tornar a l’avinguda donant la volta per la plaça on s’instal·len les parades de fruita del mercat setmanal.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari