El Servei Local de Català ofereix aquest curs el nivell D de llengua catalana

Les matrícules als cursos del primer trimestre es poden fer fins al 21 de setembre, al carrer Domingo Fins, 15

El Servei Local de Català (SLC) obre des d’avui i fins divendres les matrícules per als cursos de català del primer trimestre de la temporada 2007-08 (octubre-desembre). La principal novetat d’enguany és que a Montcada es podrà cursar el nivell D de català, –els divendres, de 18 a 20h– una titulació equivalent a la de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat. La responsable de l’SLC a Montcada, Marta Lluís, ha explicat que “oferim el nivell D perquè ens ho han demanat moltes persones, com alumnes que surten de batxillerat i que saben que a la llarga, per currículum, els demanaran tenir aquest nivell de català”. L’any passat es va començar a oferir aquest nivell a Montcada, però a distància.

Una altra novetat d’aquest curs és que al Centre Cívic La Ribera s’impartirà un curs de català bàsic 1 durant tot l’any, després d’una experiència pilot que es va fer l’any passat. L’SLC continua amb l’oferta de cursos habitual, dels nivells bàsic, elemental, intermedi i suficiència. Per millorar la capacitat oral, aquest trimestre s’ofereix un curs bàsic 1, un elemental 1 i un elemental 3. També es faran dos cursos, un intermedi i l’altra de suficiència, que, per primer cop, seran anuals, és a dir, els interessats no hauran de matricular-s’hi cada trimestre.

Tots els cursos que s’imparteixen a l’SLC es poden fer a distància. A més, el servei disposa d’un centre de recursos, presencial i a distància, on els usuaris poden aprendre català a títol particular, amb el suport dels professores de l’SLC, si els horaris dels cursos no s’adeqüen a la seva situació personal o laboral. Per a tramitar la matrícula i informar-se sobre els preus, els interessats s’han d’adreçar a l’SLC, al carrer Domènec Fins, 15 (4a planta). Fins al 20 de setembre, l’horari és de 10 a 13 i de 16 a 19h. El divendres 21, de 10 a 13h.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari