Mor el pintor Pedro Gómez Ballesta als 65 anys a causa d’una malaltia

Va ser un dels fundadors del concurs ‘Els Contes d’en Sergi’, que va promoure durant vint anys l’escriptura de contes entre els infants de Montcada

Pedro Gómez, en una imatge de 2019, amb motiu del comiat del concurs 'Els Contes d'en Sergi'
AJLB
Pedro Gómez, durant la inauguració de l'exposició que va fer al Cafè Colon el juny de 2020

El pintor montcadenc Pedro Gómez Ballesta ha mort aquest migdia a l'edat de 65 anys a causa d'una malaltia. La vetlla tindrà lloc demà a partir de les 9h al Tanatori de Ripollet, on també es farà la cerimònia de comiat, a les 17h.

Gómez va començar a pintar als anys noranta als cursos de pintura de l'Ajuntament de Montcada que impartia l'artista Joan Capella, que va influir molt en la seva obra, d'inspiració cubista. L'autor va fer diverses exposicions a sales municipals i també a locals del municipi com el Montcata Vins i el Cafè Colon. En aquest establiment encara hi té exposats alguns del seus quadres.

Gómez, que va treballar a la fàbrica Vernissos Valentine fins a la seva jubilació, va ser un dels fundadors del concurs 'Els Contes d'en Sergi', creat a iniciativa de Capella per familiars i amics del jove Sergio Gómez, germà del finat, mort prematurament el 1998 a l'edat de 25 anys. El certamen, que va atraure centenars d'infants en les seves vint edicions, es va acomiadar el 2019. També va ser militant d'Iniciativa per Catalunya, ara Els Comuns Montcada, on va formar part de l'executiva local fins fa pocs mesos.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari