Anna Villar lidera la Copa Catalana Internacional

La ciclista local ha guanyat la contrarrellotge i el ral·li a Corró d’Amunt

La ciclista montcadenca Anna Villar lidera la classificació del Gran Premi Maíz-Copa Catalana Internacional. El passat cap de setmana, Corró d’Amunt (Les Franqueses) va acollir la segona prova de la competició amb una jornada doble: una contrarrellotge individual i un ral·li. La corredora local, de l’equip Ayala Syncros Team, va aconseguir la victòria a les dues curses, fent una gran actuació. A la contrarrellotge, disputada dissabte a la tarda, Villar va recórrer els 4’2 quilòmetres en 12 minuts, 42 segons i 39 centèsimes, a més d’un minut d’avantatge respecte Mercè Tusell i Cristina Mascarreras, segona i tercera respectivament. A l’endemà, va tenir lloc la prova de ral·li, un circuit d’uns 8 quilòmetres. La ciclista montcadenca va invertir un temps d’1 hora, 12 minuts i 40 segons, amb gairebé dos minuts i mig de diferència respecte Sandra Santanyes, que sempre ha rodat en segona posició.