Bons resultats de l’UltraJam a Cerdanyola i Sierra Nevada

Lluís Tort va guanyar la prova de 10 quilòmetres a la I Cursa dels Poblats Ibèrics i Enric Dalmau va ser segon, en màster, a la Ultra Trail disputada a Andalusia

Lluís Tort, de l'UltraJam, va aconseguir la victòria a la I Cursa dels Poblats Ibèrics que es va disputar el 17 de juliol a Cerdanyola. L'atleta montcadenc va guanyar la prova de 10 quilòmetres amb un temps de 49 minuts i 26 segons. D'altra banda, Enric Dalmau va ser segon a la categoria màster a la Ultra Sierra Nevada que es va disputar entre el 15 i el 16 de juliol. Dalmau va recórrer els 103 quilòmetres (+6.050 metres) amb un temps de 16 hores, 51 minuts i 47 segons i va ser el 34è a la classificació general. Per la seva part, Juan Raya va disputar la Marató de Sierra Nevada i va ser el 12è a la classificació de la categoria veterà masculina (el 46è a la general) després de fer els 40 quilòmetres (+2.708) amb un temps de 6 hores 51 minuts i 46 segons.