Campió de lliga!

El Santa Maria goleja La Llagosta B (1-6) i es proclama vencedor a dos partits per al final de la lliga

Amb l’ascens a la butxaca des de fa quinze dies, el Santa Maria ha arrodonit la temporada com a campió del seu grup de Tercera Territorial. L’equip depenia d’ell mateix per assolir l’objectiu, ja que comptava amb 7 punts de coixí respecte el segon.El partit s’ha presentat estrany. L’equip no havia pogut entrenar en tota la jornada, per la sort s’ha presentat de cara. En els primers 20 minuts de joc, dues errades en pròpia porteria s’han convertit en gols a favor del Santa Maria. Amb el vent a favor, els de Terra Nostra han marcat al minut 33 el tercer en una jugada de córner on Toni ha rematat al fons de la xarxa una sacada d’Èric. Dos minuts més tard, la Llagosta B marcava el gol de l’honor després de transformar un penal.Ja al segon temps, els de José Luis Sánchez Cabrera li han fet un bany de joc al rival. Amb un futbol trepidant, vistós i efectiu han segellat la golejada final amb tants obra de Juanito, Éric i Gerard.
La propera setmana els de José Luís Sánchez Cabrera rebran el Molletense i acomiadaran la temporada al camp del Polinyà, dos equips que no es juguen res.