Cara i creu per a l’UE Sant Joan-Atlètic i el CD Montcada

L’equip de Can Sant Joan reafirma el seu liderat mentre els verds no surten de la cua

L'UE Sant Joan-Atlètic manté el liderat del grup 2n de Segona Catalana, empatat a 42 punts amb el Premià després de guanyar aquest migdia el Sant Pol per 0 a 2, equip que no havia perdut al seu estadi des de l'inici de la lliga. El primer gol no ha arribat fins al minut 70, obra de Daniel Moreno i, a un minut per al final del temps reglamentari, Santiago López ha marcat el 0 a 2 definitiu.

En el mateix grup, el CD Montcada no aconsegueix sortir de la cua. Els locals han perdut avui a casa per 1 a 2 contra un rival directe, el Tecnofutbol, que s'ha imposat després de transformar dos penaltis força discutits per la banqueta i l'afició verda. Els visitants s'han avançat en el marcador al minut 23 i no ha estat fins al 70 que Gerard ha fet el gol de l'empat. L'alegria dels locals, però, ha durat només deu minuts ja que al 80, el Tecnofutbol ha marcat l'1 a 2 definitiu.