El Broncesval cau a casa contra l’Escola Pia (3-4)

Després d’aquesta derrota, els montcadencs tornen a baixar a la vuitena posició

Nova derrota del Broncesval Montcada que, dos dies després de guanyar el partit ajornat contra el Ràpid Santa Coloma (6-4), va perdre aquest dissabte al pavelló Miquel Poblet contra l’Escola Pia (3-4). El matx, molt igualat i que va arribar al descans amb un empat a 2, es va decidir per detalls puntuals. Els montcadencs, dirigits en aquest partit per Renato i Emili Domingo, van notar l’absència del porter David, Petit i Adrià Esteller. El seu germà Gerard sí que va poder jugar uns minuts, aportant el seu gra de sorra tot i els problemes al genoll que arrossega. “L’equip no acaba de trobar una regularitat a causa dels problemes amb les lesions. Tot i això, l’actitud dels jugadors és molt bona”, explica Emili Domingo. Després d’aquesta derrota, l’equip ha baixat a la vuitena posició amb 32 punts.