El CD Montcada venç el CN Terrassa amb un solitari gol de Gerar al primer temps

La UD Santa María empata a un gol casa contra el Planadeu-Roureda, mentre que el FB Montcada femení perd contra l’Andorra B (3-0)

El CD Montcada no va jugar còmode davant un rival molt ordenat
Berta Barcons

Un solitari gol de Gerar al minut 43 va donar la victòria al CD Montcada davant del CN Terrassa al matx disputat el passat dissabte a l’estadi de la Ferreria. Els verds han aconseguit tres punts més i suma ja un total de 34 al segon lloc del subgrup 4B de Segona Catalana, a falta de tres jornades perquè acabi la primera fase de la lliga.

“És un equip molt difícil, al qual costa molt guanyar. És una plantilla jove, que juga ordenada. Nosaltres no vam jugar còmodes i no van generar moltes ocasions”, ha indicat el tècnic del CD Montcada, Miki Corominas, qui ha valorat positivament el triomf perquè és important passar a la segona fase amb el màxim de punts.

És un equip molt difícil, al qual costa molt guanyar. És una plantilla jove, que juga ordenada. Nosaltres no vam jugar còmodes i no vam generar moltes ocasions

Miki Corominas, entrenador del CD Montcada

El pròxim cap de setmana no hi ha jornada i la competició es reprendrà el 25 de febrer. El CD Montcada té un desplaçament molt complicat al camp del Ripollet, a la quarta plaça amb 26 punts, mentre que la UE Sant Joan Atlètic, que ha descansat aquesta setmana, visitarà el camp del Tibidabo-Torreromeu, el tercer classificat, amb 28 punts.

Tercera Catalana

La UD Santa María es troba a l’onzena posició, amb 23 punts

La UD Santa María ha empatat a un gol a l’estadi de la Ferreria contra el Planadeu-Roureda. Els montcadencs es van avançar al minut 43 amb un gol de Marcos Delgado, però el rival va neutralitzar l’avantatge al minut 56.

“No vam estar bé. Tot i avançar-nos en el marcador, no vam saber mantenir la porteria a zero. No vam dominar el joc i no vam estar còmodes en tot el matx. Crec que ens va faltar un punt més de pressió sobre el rival, que va jugar bastant còmode”, assegura el tècnic, Andoni Ortolà.

Andoni Ortolà, tècnic de la UD Santa María

El Santa María ocupa l’onzena posició al grup 13 de Tercera Catalana, amb 23 punts. Aquesta setmana tampoc hi haurà competició.

Segona femenina

El FB Montcada segueix sense conèixer la victòria en aquest 2023. Les montcadenques van perdre contra l’Andorra B per 3-0. El conjunt local es troba a la desena plaça, amb 11 punts, mentre que el rival és novè, amb 13.