El CH La Salle suma contra el Banyoles la primera victòria a la lliga (35-32)

El sènior femení perd per 35-32 a la pista del Gavà en un matx on les montcadenques no es van sentir còmodes

Marc Gómez va fer sis gols contra el Banyoles
Jordi Andrés

El CH La Salle ha aconseguit la primera victòria de la temporada a la lliga després de superar aquest dissabte el Banyoles per 35-32 en un matx vibrant. Els lassal·lians no van fer una bona primera part, amb problemes en defensa i la porteria, arribant-se al descans quatre gols per sota (15-19). A la represa, el conjunt de Salva Puig va reaccionar, capgirant el marcador i aconseguint així dos punts molt valuosos. Pel que fa al capítol ofensiu, els gols van estar força repartits entre els jugadors montcadencs, destacant els sis gols de Josep Quirós, Carlo Ricardo Bergamín i Marc Gómez. “Les victòries sempre són importants, perquè donen confiança. Ha estat un triomf difícil, perquè el Banyoles va fer una gran primera meitat”, assegura l’entrenador.

Les victòries sempre són importants, perquè donen confiança. Ha estat un triomf difícil, perquè el Banyoles va fer una gran primera meitat

Salva Puig, entrenador del CH La Salle

Després de quatre jornades, La Salle ocupa l’antepenúltima posició, amb 2 punts, al Grup D de la Primera Nacional. El matx del pròxim cap de setmana a la pista del Palautordera s’avança a aquest dimecres, a les 21h. El rival és un lloc per sobre a la classificació, amb els mateixos punts que els montcadencs. “És un rival complicat. Haurem d’estar especialment concentrats perquè el matx es juga entre setmana”, afirma Puig.

Sènior femení

L’equip de Jordi Rubí va perdre contra el Gavà per 35-32 en un matx on les jugadores locals no es van trobar còmodes. “Vam anar sempre a remolc, no sé si perquè no acabem d’assolir el joc tàctic o perquè ens va descentrar el fet que el partit comencés una hora i quart més tard del previst“, destaca l’entrenador. Malgrat tot, La Salle va remuntar un marcador advers de 10 gols per sota, però “dos desencerts als últims minuts, ens van portar a una altra derrota”, subratlla Rubí.

Vam anar sempre a remolc, no sé si perquè no acabem d’assolir el joc tàctic o perquè ens va descentrar el fet que el partit comencés una hora i quart més tard del previst

Jordi Rubí, entrenador del CH La Salle

El pròxim diumenge, La Salle rebrà la visita de l’Argentona, amb dos punts al trezè lloc, mentre que les montcadenques ocupen la vuitena plaça de Primera Catalana, amb 4. El matx es disputarà a les 12h, al pavelló Miquel Poblet. “Un altre matx en què hem de lluitar al màxim per anar consolidant poc a poc el nostre joc i assentant-nos a la categoria”, ha manifestat l’entrenador.