El FS Montcada A no falla i suma una nova victòria contra l’Sporting Montmeló per 1-5

El sènior femení reprén la lliga amb un empat a casa contra Les Glòries

El sènior femení del FS Montcada va jugar aquest diumenge al pavelló Miquel Poblet contra Les Glòries
Laura Grau

El primer equip del FS Montcada no falla. El conjunt que entrena Juanjo Amigo va superar aquest diumenge l’Sporting Montmeló, el cuer, per 1-5 i es manté al capdavanter del grup 1 de la Divisió d’Honor Catalana, amb 15 punts, empatat amb el Manlleu i el Vilafant, primer i segon respectivament per la mitjana de gols.

Els montcadencs es van avançar en el marcador amb un gol d’Àlex als 5 minuts de joc, però el rival va neutralitzar l’avantage a l’11. Malgrat tot, el FS va reaccionar ràpidament, marcant diferències en l’electrònic amb una diana d’Adil al 13. A la represa, el Montcada va seguir dominant el joc, ampliant l’avantatge amb tres nous gols de Víctor (24’), Mario (31’) i Cárdenas (40’).

Malgrat la superioritat, Amigo assegura que el matx no va ser fàcil “perquè als primers minuts ens va costar adaptar-nos a una pista de parquet que relliscava”. L’entrenador s’ha mostrat satisfet per la resposta de la plantilla i ha agraït el suport del públic, que després de molts mesos va poder acompanyar l’equip: “Estic feliç per veure de nou les famílies a la grada i per l’equip, que ha tornat a ser superior al rival. Vam crear moltes ocasions, però ens va faltar precisió de cara a porteria”. A la pròxima jornada, el FS Montcada A visitarà diumenge la pista del Sant Julià de Ramis, el 10è classificat, amb 7 punts.

Altres equips

A Primera Catalana, el sènior femení del FS Montcada va empatar aquest diumenge a tres gols a casa contra Les Glòries, en el retorn a la competició després d’haver disputat dues jornades a principi de temporada. La primera part va acabar amb empat a un, però a la represa les locals es van avançar amb un 3-1 a falta de 10 minuts per al final. El rival va reaccionar amb dos gols, que van suposar el definitiu empat. El FS es troba a la tercera posició, amb 7 punts, al grup 1 de la Primera Divisió. El pròxim diumenge, l’equip visitarà la pista de l’Industrias Santa Coloma, al quart lloc, amb 6 punts.

Pel que fa al juvenil A del FS Montcada, l'equip d'Àlex Navalón va perdre dissabte contra l'Hospitalet Bellsport, el líder, per 2-7. Aquesta era la segona jornada de la fase pel títol a la Divisió d'Honor Estatal. Els montcadencs han perdut els dos partits que han disputat fins ara al play-off i es troben a la sisena posició, al grup 3C, amb 28 punts. Al pròxim matx, el juvenil jugarà dissabte a la pista de l'Alcoletge, amb 29 punts.