El juvenil A del FS Montcada té jornada de descans

Els montcadencs no tornaran a jugar fins al 5 de desembre contra el Sagrat Cor de Palma a casa

El juvenil A del FS Montcada va golejar el CN Sabadell a l'última jornada
Raül Rivas

El juvenil A del FS Montcada no tornarà a jugar fins al 5 de desembre, ja que aquesta jornada té descans. El seu pròxim rival serà el Bar Gost Sagrat Cor, de Palma de Mallorca, al pavelló Miquel Poblet. Tenim bastants dies per treballar aquest matx i intentar sumar una nova victòria, que seria molt important per consolidar-nos a la part de dalt de la classificació”, ha dit l’entrenador Álex Navalón.

Després de la darrera victòria, a casa contra el CN Sabadell (12-2), els locals han pujat fins al quart lloc al subgrup 3B de la Divisió d’Honor nacional, amb 8 punts. L’entrenador creu que el conjunt ha fet un canvi de xip arran dels resultats negatius a les primeres jornades: Ara hem de seguir treballant en aquesta línia per mantenir la regularitat”.