El montcadenc Víctor Peña participarà al Campionat d’Espanya

El triatleta va obtenir la plaça per a la competició a una classificatòria a Valladolid

El montcadenc Víctor Peña participarà al Campionat d’Espanya de triatló per grups d’edat –30 a 34 anys–, que se celebrarà a la localitat de Pulpí (Almeria), el pròxim 28 d’agost. Peña, que és monitor de cicloindoor al complex Montcada Aqua, va obtenir la plaça –va quedar en cinquè lloc de la seva categoria– a la prova classificatòria que va tenir lloc a Valladolid el 2 d’agost passat. El campionat va arrencar a la prova de natació, amb 750 metres al llarg del riu Pisuerga, que Peña va completar-la en onze minuts. A continuació va fer els 20 quilòmetres en bicicleta de carretera per acabar amb la prova de cursa, en la qual va estar una bona estona en segon lloc però les forces li van jugar una mala passada quan quedaven 2,5 quilòmetres i va acabar en cinquena posició, a 20 segons del podi.