El Sant Joan cau davant del Santa Eulàlia (1-2)

L’equip es ressent de la manca d’efectius

En un partit sense massa coses a explicar, el Sant Joan Atlètic ha perdut a casa davant el Santa Eulàlia de Ronçana, per 1 a 2. El tècnic montcadenc, Oswaldo Leboso, considera que els seus homes s’estan ressentint per una plantilla justa d’efectius i de la manca de pressió. “No pressionem i se’ns fa molt complicat remuntar els partits i estem deixant guanyant als contraris”, ha manifestat el míster. En la primera mitja hora s’han succeït diverses oportunitats de gol per als montcadencs, que no han suposat, però, cap perill per a la porteria rival. Tots els gols han arribat a la segona part. El primer del Santa Eulàlia ha arribat després que l’equip local es confiés i deixés passar un baló llarg. El 0 a 2 ha arribat en un contraatac. A 10 minuts del final, Edgar ha col·locat l’1 a 2 al marcador. “Potser l’empat hagués estat el millor resultat perquè el Santa Eulàlia havia vingut a defensar el resultat i ara ha marxat amb els 3 punts”, ha apuntat Leboso, qui confia acabar amb la mala ratxa durant les pròximes jornades.