El Sant Joan empata a 1 amb la Sabadellenca

Els montcadencs disputen el dia 8 el partit ajornat amb el Cerdanyola

La UE Sant Joan Atlètic ha tret un punt de la seva visita al camp de la Sabadellenca aquest dissabte, 4 de desembre. Els gols han arribat ben d’hora. S’han avançat els locals al minut 13 però cinc minuts més tard, Edgar ha posat l’1 a 1 al marcador amb un gol per l’esquadra. “En el primer temps hem disputat un matx equilibrat tot i que nosaltres hem tingut alguna oportunitat més de gol”, ha indicat l’entrenador dels montcadencs, Osvaldo Leboso.

A la represa, durant els primers minuts s’ha mantingut la mateixa tònica però cap al final, la Sabadellenca ha començat a pressionar “en veure que no aconseguia remuntar el partit, que els hagués situat a la segona posició; el seu joc s’ha tornat més dur i fins i tot han fet entrades perilloses”, ha explicat Leboso. El Sant Joan ha sabut aguantar l’atac sabadellenc i mantenir l’empat. D’altra banda, el pròxim dimecres, 8 de desembre, els locals reben al camp de Can Sant Joan (12h) el Cerdanyola B per disputar el partit ajornat a l’octubre a casa de la mort d’un infantil del planter del club cerdanyolenc.