El Sant Joan no pot passar de l’empat amb l’Ametlla (3-3)

Els locals han jugat amb un home menys des del minut 60

La UE Sant Joan ha empatat a tres gols aquest diumenge contra l’Ametlla del Vallès, amb qui estava igualat a 17 punts al Grup Novè de Segona Territorial. El rival s’ha avançat a la primera meitat, però al minut 44, Cachorro ha neutralitzat la diferència. A la represa, el conjunt visitant ha tornat a marcar. La Unió ha patit un nou contratemps al minut 60 amb l’expulsió d’Ezequiel -que tornava a l’equip després que la temporada passada pengés les botes- per doble targeta groga. Malgrat la inferioritat numèrica, Cachorro ha fet l’empat a 2 que, novament, ha trencat el rival amb el 2-3. L’últim gol del matx ha estat obra d’Adbul, que reapareixia després de la seva lesió a les costelles. En aquest partit, no ha pogut jugar Carlos, que complia una jornada de sanció, i l’entrenador, Osvaldo Leboso, que es troba l’Argentina per motius familiars. “Continuem amb bastants baixes. L’equip ha lluitat molt per sumar aquest punt”, ha indicat el president, José González.