El Sant Joan rep el Pajaril amb noves baixes

Les expulsions de Lara i Baena contra el Cerdanyola compliquen l’enfrontament

En la pròxima jornada de lliga, La Unió rep aquest diumenge al camp de Can Sant Joan la UD Pajaril de Ripollet (12h), situada a la part mitja de la taula. “L’expulsió de Lara i Baena contra el Cerdanyola ens ha complicat una mica la situació, davant la manca d’efectius que tenim, però mirarem de reconfigurar l’equip”, ha manifestat l’entrenador del Sant Joan.

La Unió Esportiva Sant Joan-Atlètic –al Grup Novè de Segona Territorial– ha guanyat el Cerdanyola B aquest dimecres, 8 de desembre, en el partit de lliga que es va ajornar a l’octubre. “Ja ens tocava una victòria a casa”, ha manifestat l’entrenador montcadenc, Osvaldo Leboso, qui ha explicat que els seus jugadors han fet un dels millors partits del que portem de temporada, tot i que el conjunt de Can Sant Joan encara té una plantilla justa. “El Cerdanyola ha pogut fer tots els canvis i nosaltres, cap, però hem aguantat molt bé”, indica el tècnic.

A la primera part, el Sant Joan ha dominat totalment el partit. Als vint minuts ha arribat el primer gol, d’Edgar, i al 35, Abdul ha ficat el 2 a 0 al marcador. En els primers minuts del segon temps, La Unió ha mantingut el domini sobre el partit fins als darrers 15 minuts, quan s’ha complicat la història. Per doble groga, l’àrbitre ha expulsat el capità del Sant Joan, José Luis Lara –la segona amonestació va arribar per protestar– i pocs minuts després, el col·legiat, també per doble groga, ha fet fora Baena. Al minut 85 va arribar el gol dels visitants. “En aquest punt, hem hagut de defensar al màxim i hem aconseguit mantenir el resultat, els jugadors han fet un enorme esforç, un gest molt generós per la seva part”, ha destacat Leboso.