El Sant Joan venç a Ripollet amb un gol a l’últim minut

La Unió ha superat l’Escuela Base per 1-2 en un matx emocionant

El Sant Joan ha guanyat aquest diumenge al camp de l’Escuela Base Ripollet per 1-2 amb un gol d’Abdul al minut 90. La Unió ha fet un bon partit i ha dominat el matx fins al minut 60. El conjunt montcadenc s’ha avançat en el marcador al quart d’hora gràcies a un gol de Cachorro. L’equip de Can Sant Joan ha disposat de diverses ocasions per sentenciar l’enfrontament, però no ha tingut encert entre els tres pals. A la represa, Cachorro ha comés un penal que el Ripollet ha transformat igualant així el marcador. A partir d’aquí, el partit s’ha obert, amb oportunitats per als dos conjunts que podrien haver desnivellat la balança cap a qualsevol cantó. El SAnt Joan ha fallat al minut 70 un penal llançat per Raúl. Al 90, Abdul ha marcat el gol de la victòria en aprofitar hàbilment una passada de Carlos. “Estic content amb el resultat i el joc de l’equip. Hem fallat una mica a pilota parada, però l’important és que hem sumat la segona victòria en dos partits”, ha manifestat l’entrenador, José Manuel Martín ‘Pinti’.