El Santa María A buscarà aquest diumenge la victòria al camp del Llano de Sabadell

L’equip de Terra Nostra va perdre aquest dijous contra el Marina Can Gambús per 3-1 en el matx ajornat corresponent a la dotzena jornada

Guillermo Andrés es marca com a objectiu assolir l'ascens a Segona Catalana
Arxiu/ Montcada Comunicació
El tècnic de la UD Santa María A, Guillermo Andrés, creu que l'equip ha fet un canvi en positiu a les darreres jornades

La UD Santa María jugarà aquest diumenge (18h) al camp del Llano de Sabadell, el desè classificat amb 15 punts, a dos de diferència respecte el conjunt de Terra Nostra, que és al vuitè lloc. “És un altre partit difícil, perquè al grup 6 no hi ha cap rival fluix. Anirem a per totes per sumar els tres punts i intentar classificar-nos el més a dalt possible”, explica Andrés. L’equip recupera per a aquest partit el defensa Alejandro Escruela, que ha estat lesionat durant diverses setmanes.

Partit ajornat

La UD Santa María A va perdre aquest dijous contra el Marina Can Gambús per 3-1 en el partit ajornat corresponent a la dotzena jornada del grup 6 de Tercera Catalana. Els sabadellencs va inaugurar el marcador al minut 17 i amb aquest resultat es va arribar al descans. A la represa, el capità Quim Trias va neutralitzar l’avantatge local al minut 63, però en la recta final del partit, el Can Gambús va sentenciar el matx amb un gol de penal al 83 i fent el definitiu 3 a 1 al 89.

L’equip va mostrar compromís i treball, però va faltar tenir les idees més clares, sobretot en els metres finals”, ha valorat l’entrenador, Guillermo Andrés, qui considera que el resultat és “enganyós” pel joc que es va veure sobre la gespa. El tècnic assegura que va veure l’equip “una mica cansat, perquè era un dia laborable i hem jugat molts partits en pocs dies”, argumenta Andrés. Malgrat la derrota, l’entrenador opina que el conjunt va per bon camí. “Ha fet un canvi en positiu, però no tots els dies surten les coses com un vol”. Per la seva banda, el capità reconeix que "no vam jugar còmodes, sobretot a la primera part" i es lamenta que, quan l'equip més estava pressionant el Can Gamús, va fer el 2-1 després d'un contracop: "Vam fer un partit fluix i no vam tenir la tarda, però seguirem treballar per sumar resultats positius".