El sènior femení del FB Montcada empata al camp del segon, la SE AEM C (1-1)

Amb aquest punt en el partit ajornat que es va disputar aquest dimecres, les reds ocupen la vuitena posició amb 9 punts

Les jugadores del sènior femení, als vestidors del seu últim partit disputat a casa
FB Montcada

El sènior femení del Futbol Base Montcada va empatar aquest dimecres al camp del segon, la Secció Esportiva AEM C de Lleida (1-1), en partit corresponent a la cinquena jornada del grup 2n de Primera Divisió que es va ajornar en el seu dia. Les ‘reds’ van obrir el marcador al minut 34 amb un gol de Nerea Talavera i amb el 0 a 1 es va arribar al descans. Als cinc minuts de la represa, Maria Gómez va aconseguir l’empat i el resultat ja no es va tornar a moure. Després d’aquest resultat, l’equip d’Antonio Moya és vuitè a la classificació amb 9 punts i un partit menys que alguns dels seus rivals. El proper diumenge, a les 18h, les montcadenques rebran la visita del CF Pardinyes B a l’estadi Municipal de Can Sant Joan.